Spoedverhuizing

Diensten

Spoedverhuizing

Meestal weet u ruim op tijd wanneer u gaat verhuizen. U hebt dan voldoende de tijd om alles goed voor te bereiden. De spullen worden netjes ingepakt en de dozen worden gestapeld. Op de dag van de verhuizing staan ze mooi klaar.
Heel anders is het wanneer er met spoed verhuisd moet worden. Soms moet een verhuizing op korte termijn gepland worden. De omstandigheden waarbij een spoedverhuizing moet gebeuren, zijn meestal al stressvol op zich. Een huisbrand of een overstroming kan bijvoorbeeld een huis onbewoonbaar maken door roet- en waterschade en veel ellende meebrengen. Een zo snel mogelijke verhuizing dringt zich dan op om meer schade te voorkomen. Wij willen u hierbij graag bijstaan.

Ervaring met spoedverhuizing

  • Wij hebben de ervaring en de kennis in huis om een spoedverhuizing tot een goed einde te brengen. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Geen probleem dus als alles nog ingepakt moet worden. Misschien kunt u familie of vrienden contacteren om te helpen maar dat lukt zeker niet altijd. Wij hebben alle begrip voor de uitzonderlijke situatie en helpen waar we kunnen.

 

  • We willen u wel verwittigen dat de prijs van een spoedverhuizing hoger zal liggen dan een gewone verhuizing. De nodige manschappen en materialen moeten beschikbaar gemaakt worden. Dat begrijpt u wel. Bespreek dus even met ons hoeveel de verhuizing zal kosten. Misschien kunt u vermijden dat de verhuisdag in het weekend valt bijvoorbeeld, waardoor we de kosten kunnen drukken. Vraag een offerte om onaangename verrassingen te vermijden als de factuur wordt getoond.

 

  • U hebt een bedrijf en bepaalde goederen vragen om een snel transport? Wij kunnen voor u snel leveren. We bespreken met u hoe we het concreet aanpakken en geven snel een offerte. U kunt er op vertrouwen dat de levering tijdig en correct zal afgeleverd worden.

Vragen of heeft u ons nodig?