Over ons

Over ons

Waarom u gerust voor ons kan kiezen

U verwacht uiteraard professionele kennis van ons, de nodige ervaring en de ‘spieren’ om uw verhuisklus te klaren. Dat hebben we in huis, geen probleem!

 Er is meer. Wij vinden een goede communicatie belangrijk en we streven ernaar om uw verhuisdag zo aangenaam en gezellig mogelijk te maken. We houden rekening met uw wensen, zijn flexibel en laten de verhuisdag zo vlot mogelijk verlopen. 

Koppelt u verhuizen aan een stressvolle gebeurtenis? Niet bij ons!
Geen stress, geen zorgen, geen geroep … bij ons is verhuizen een ontspannen gebeuren.

Niwo vergunning

Help 2 Move beschikt over een Niwo vergunning.

Niwo
Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf. Gemotiveerd met een positieve mindset. Stevige ervaring en een degelijke opleiding zorgen voor kwaliteitswerk. Wij weten dus van aanpakken.
Klantvriendelijkheid is bij Help 2 Move vanzelfsprekend. 

U staat voor ons centraal !

Wat wil dat concreet zeggen?

  • U vertelt over uw plannen en wij luisteren ;
  • U stelt vragen en wij antwoorden ;
  • U vraagt oplossingen en wij stellen deze voor ;
  • U ontvangt van ons een verhuisplan en offerte op maat.

Wanneer wij aan de slag gaan, kunt snelheid en nauwkeurigheid verwachten. Wij gaan met alle voorzichtigheid met uw huisraad om. Geen standaard plan voor iedereen, maar een aangepast plan naar uw wensen en verwachtingen. Maatwerk is onze standaard!

Over ons

Duurzaamheid en maatschappelijk gemotiveerd

U verwacht het misschien niet meteen van een verhuisbedrijf, maar wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. We gaan zo bewust mogelijk om met het milieu. Dit begint al bij de keuze van ons inpakmateriaal. 
Bovendien zijn wij als team maatschappelijk betrokken. Daarom zorgen wij bij elke verhuizing voor een donatie aan het goede doel.
Deelt u deze waarden met ons? Prima! Dat lijkt ons een mooie bijkomende reden om een samenwerking aan te gaan. Contacteer ons vrijblijvend en stel uw vragen.